Kabelgata 34, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 1009 kvm
Adresse Kabelgata 34, 0580 Oslo
Overtakelse Q3/Q4 2019

Beskrivelse

I fin toppetasje på Økern - i Kabelgata 34 - har vi lyse og fine kontorlokaler på ca 1 000 kvm BTA. Her får man godt med gjennomgående lys, god takhøyde og fleksible kontorlokaler.

Gode lysforhold - åpent og luftig - effektive lokaler - kjøkken / spiseplass - dusj / garderobe - høy p-dekning!

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Eiendommen ligger sentralt ved Økern Næringspark, med enkel adkomst både fra nordgående og sørgående retning.

Kabelgaten 34 ligger meget sentralt på Økern. Kommer man med bil er det enkelt å komme av og på fra hovedårene til eiendommen. Alt av offentlig kommmunikasjon ligger kun få minutters gange unna eiendommen: Risløkka t-banestasjon (linje 5) - tar kun drøye 11 minutter til sentrum. Buss /ekspressbusser / flybuss med hyppige avganger til hele Oslo og omegn, stopper like ved. Nærmeste bussholdeplass er Risløkkaléen med følgende linjer: 67, 345, 435 og 153.  Videre er det etablert gang- og sykkelstier til store deler av Oslo.

Økern er i dag en bydel i stor utvikling og opprustning. Riksvei 150 (Ring 3) går gjennom området. Strekningen av Ring 3 mellom Ulven og Sinsenkrysset er lagt i tunnel.

Beliggenhet

Området rundt Økern er for tiden under stor vekst, med mange nye prosjekter og oppgraderinger i pipelinen. Dette gjør at området i den siste tiden har tiltrukket seg en rekke nye og interressante leietakere. Området er nå på god vei til å bli et veletablert kontorområde. 

En utbygging på omtrent 163.000 kvadratmeter planlegges i Økern bydel. Anslagsvis er en tredjedel tenkt å inngå i et nytt kjøpesenter fra Steen & Strøm, mens resten fordeles på badeland, kino, bolig og servering. Steen & Strøm uttaler at de regner med byggestart i 2019.

Standard

Lokalet ble pusset opp i 2015 og fremstår i ny god standard.

Det er meget god p-dekning rett ovenfor bygget, på over 100 plasser.

Innhold

Lokalet er i dag stort sett basert på åpent landskap (ca 65 ansatte), men kan tilpasses med cellekontorer om ønskelig.

Det er 4 møterom i dag, et stort møterom/styrerom og 6 stillerom.

Lokalet har eget kjøkken med spiseplass, samt dame- og herregarderobe med dusjer.

P-plasser kan leies på p-plass rett i nærheten.

+

 

OM GÅRDEIER - RAGDE EIENDOM:

I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 287 selskaper og datterselskaper som til sammen eier ca 940 000 kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk/kjøpesenter, industri, hotell, og 5051 parkeringsplasser. I tillegg eier konsernet 543 leiligheter for utleie. Eiendomsmassen er geografisk godt spredt, med hovedvekt i Oslo og Bergen. Selskapet eier også bygg i Belgia og Nederland.

Selskapets eiendomsportefølje har i dag en markedsverdi på ca NOK 22 milliarder. Konsernets eiendomsportefølje er godt diversifisert og har i alle år levert svært gode resultater. Budsjetterte leieinntekter for 2018 er NOK 1,3 milliarder.

Til sammen har selskapet 47 ansatte; 18 i administrasjonen i hovedsak på forvaltning og regnskap, 11 vaktmestere og 18 bygningsarbeidere som driver kontinuerlig oppussing av konsernets leilighetsportefølje.
Ragde Eiendom ble etablert i 1995. Hovedkontoret har beliggenhet på Ensjø i Oslo.

Parkeringsplasser

100

Kontaktperson