Sentrumveien 6 A/B, Ski

Type lokale Kontor
Størrelse 359 m2
Adresse Sentrumveien 6 A/B, 1400 Ski
Overtakelse Q1 2021

Beskrivelse

Vi har for utleie et fint areal som ligger midt i smørøyet i et av "stor Oslos" mest spennende områder fremover, Ski sentrum. Vi har arealer i 2 etasjer med gode lysforhold og stort potensiale. I Ski skjer det en rekke spennende ting som vil gi området mye vekst og gjøre sentrum enda mer spennende for både bedrifter og privatpersoner. Oppgradering av jernbanen med dobbeltspor, store planer for sentrumsutvikling, regionsykehus, boliger og næringsområder vil være med på å videreutvikle Ski og gjøre at kommunen vil betraktes som det nye regionsenteret i Follo. Arealene fremstår som gode kontorlokaler i et representativt bygg som gjør det mulig å flytte rett inn i lokalet slik det  fremstår i dag. Lokalene er meget fleksible og kan pusses opp til topp moderne arealer. Arealet vil da tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Her egner det seg godt for både cellekontor og åpent kontorlandskap - eller en kombinasjon.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Enkel tilgang med bil. Kontoret ligger meget sentralt og ligger ca 25-30 min med bil fra Oslo/Moss/Askim.

Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon - kun få minutters gange til tog/buss.

Tog til Ski sentrum tar i dag ca. 23 minutter. I 2021 vil toget være betydelig raskere - ny høyhastighetsbane bygges og estimert reisetid til Oslo S vil være 11 minutter.

Mulighet for parkering.

Beliggenhet

Sentrumsveien 6 ligger kun få minutters gange fra Ski togstasjon (tog) og Ski terminal (buss) og direkte nærhet til alt hva Ski sentrum kan by på av restauranter, cafeer og butikker. 

Standard

Siste areal ledig i bygget:

3. etasje -  359 m² kontorlokale

I dag holder lokalene en god standard med parkett på gulv, cellekontor med glassfronter  og tak med himlingsplater og lys.

Ved oppussing er det tenkt å gi lokalene et kraftig løft med nye ledlys, glassfronter, moderne farger, nytt gulv - der alt tilpasses leietakers ønsker og behov.

Inngangspartiet og trappeløp er nylig pusset opp og fremstår moderne og innbydende.

Bygget har også gått igjennom oppgradering på bl a fasaden med oppmaling av vinduer og deler av fasade.

Lokalet har tilgang til stor takterrasse som deles med den andre leietakeren på samme etasje.

Innhold

I dag består arealene av følgende 

3. etasjen består i dag av cellekontorer, spiseplass/kjøkken og toalett/dusj. Arealet her kan enkelt åpnes opp til åpen kontorlandskap med møterom. 

Alle  etasjene har egne toaletter. Det er mulig å leie kontorene slik som de er i dag, eller man kan få en full oppussing og få arealene tilpasset egne ønsker.

 3. etasje har tilgang til en terrasse man kan benytte seg av til utelunsj og frisk luft på solfylte dager. 

 

VELKOMMEN TIL SENTRUMVEIEN 6 A!

Kontaktperson

Ole Magne Silnes Ole Magne Silnes +47 982 18 790