Åsenveien 10, Ski

Type lokale Kontor
Størrelse 227 - 1834 kvm
Adresse Åsenveien 10, 1400 Ski
Overtakelse Q1 2020

Beskrivelse

Vi har for utleie et fint areal som ligger midt i smørøyet i et av "stor Oslos" mest spennende områder fremover, Ski sentrum. Vi har arealer i 3 etasjer med gode lysforhold og stort potensiale. I Ski kommune skjer det en rekke spennende ting som vil gi området mye vekst og gjøre sentrum enda mer spennende for både bedrifter og privatpersoner. Oppgradering av jernbanen med dobbeltspor, store planer for sentrumsutvikling, regionsykehus, boliger og næringsområder vil være med på å videreutvikle Ski og gjøre at kommunen vil betraktes som det nye regionsenteret i Follo. Arealene fremstår som gode kontorlokaler i et representativt bygg som gjør det mulig å flytte rett inn i lokalet slik det  fremstår i dag. Lokalene er meget fleksible og kan pusses opp til topp moderne arealer. Arealet vil da tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Her egner det seg godt for både cellekontor og åpent kontorlandskap - eller en kombinasjon.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Adkomst

Enkel tilgang med bil. Kontoret ligger meget sentralt og ligger ca 25-30 min med bil fra Oslo/Moss/Askim.

Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon - kun få minutters gange til tog/buss.

Tog til Ski sentrum tar i dag ca. 23 minutter. I 2021 vil toget være betydelig raskere - ny høyhastighetsbane bygges og estimert reisetid til f eks Oslo vil være 11 minutter.

Mulighet for parkering.

Beliggenhet

Sentrumsveien 6 ligger kun få minutters gange fra Ski togstasjon (tog) og Ski terminal (buss) og direkte nærhet til alt hva Ski sentrum kan by på av restauranter, cafeer og butikker. 

Standard

Vi har lokaler i 3 ulike etasjer.

2 . etasje - 227 m² ledig som passer fint til et kontorlokale, tannlege og lege. 

3. etasje -  261 m² ledig som i likhet med 2. etasje passer for kontorlokale, tannlege og lege. Fra sommer 2020 får vi også 650 kvm ledige kontorlokaler.

4./(5). etasje - 738 m² er fordelt på et fleksibelt kontorlokale med 696 m² i 4. etasje og 42 m² i 5. etasjen med tilgang til to balkonger man kan nyte frisk luft.

I dag holder lokalene en god standard med parkett på gulv, cellekontor med glassfronter  og tak med himlingsplater og lys.

Ved oppussing er det tenkt å gi lokalene et kraftig løft med nye ledlys, glassfronter,  moderne farger, nytt gulv - der alt tilpasses leietakers ønsker og behov.

Inngangspartiet og trappeløp er nylig pusset opp og fremstår moderne og innbydende.

Bygget har også gått igjennom oppgradering på bl a fasaden med oppmaling av vinduer og deler av fasade.

Lokalet har tilgang til stor takterrasse som deles med den andre leietakeren på samme etasje.

 

 

 

Innhold

I dag består arealene av følgende 

2. etasjen består i dag av 4 større rom som brukes til undervisning. Arealet her kan enkelt åpnes opp til åpent kontorlandskap med møterom.

3. etasjen (261 kvm BTA) består i dag av 5 større som som brukes til undervisning. Arealet her kan enkelt åpnes opp til åpen kontorlandskap med møterom. Her får man lys inn fra to sider som også gjør det egnet til noen cellekontorer. Arealet på 650 kvm BTA består av cellekontorer i dag.

4. etasjen består i dag av en kombinasjon av cellekontor, møterom og en kantine. Her har man stor fleksibilitet til å gjøre endringer eller bruke det som det er.  Lokalet har eget kjøkken med spiseplass.

 

Alle  etasjene har egne toaletter. Det er mulig å leie kontorene slik som de er i dag, eller man kan få en full oppussing og få arealene tilpasset egne ønsker.

 

Alle etasjene har tilgang til en terrasse man kan benytte seg av til utelunsj og frisk luft på solfylte dager. 

 

VELKOMMEN TIL ÅSENVEIEN 10 / SENTRUMVEIEN 6 A/B!

Kontaktperson

Martin Johannessen +47 916 08 466