Fornebuveien 1-3, Lysaker

Type lokale Kontor
Størrelse 600 - 4200 m2
Adresse Fornebuveien 1-3, 1366 Lysaker
Overtakelse Sommer 2020

Beskrivelse

"Nye" Fornebuveien 1-3 har fått konseptnavnet GROW. Dette innebærer at man har tatt hensyn til at bygg skal være mer enn en tilfeldig ramme rundt bedriften. Når lokalene er et bevisst valg av hvilke signaler du vil sende ut, blir bygget en forlengelse av din merkevare. Dette betyr at konseptbygget GROW har et av Norges mest interessante nedslagsfelt for næringsliv tilgjengelig – rett utenfor døra. Og nå er vi klare for å skreddersy lokalene du kan vokse i. 

GROW tilbyr noen unike løsninger som: et innglasset møterom ute i bakhagen med optimale forhold for nye tanker. Bestill deilig mat fra din egen lokale restaurant "Spire". I hjertet av bygget finner du "Spire", restauranten som er opptatt av at du både skal spise sunt og godt. "Spire" lager sunn, kortreist og mye økologisk mat, kokkene går på jakt i urtehagen og legger sin stolthet i råvarer som gir energi og produktivitet til en lang arbeidsdag. Her kan du ha uformelle møter rundt bordet, slå deg ned med pc-en og en energigivende salat.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Alle vil jobbe i vakre omgivelser og helst så sentralt som mulig. GROW-bygget i Fornebuveien 1-3 ligger sentralt på Lysaker kun få minutters gangavstand til Lysaker Torg. Her finner du flytog, tog, buss, båt, taxi og T-bane. Fra Lysaker Stasjon tar togene deg enten sørover, til Oslo sentrum eller til neste fly på Gardermoen. Velkommen til Lysaker, knutepunktet i regionens viktigste næringsområde med over 20 000 arbeidsplasser - et tall som snart kommer til å vokse.

GROW-bygget: En like fin hverdag, uansett om du kommer med buss, sykkel eller elbil. I byggets garasje finner du egen vaskeplass for biler og sykler.

Beliggenhet

På Lysaker og i området rundt ligger arbeidsplassene for mange som jobber innen f eks olje, IT eller er rådgivende ingeniører. Dette er et av de mest interessante områdene for næringsliv i vekst, i en verden midt mellom sjø og land, Bærum og Oslo. Midt i det hele ligger bygget vi har kalt GROW.

Begge kommunene har ambisjoner om å utvikle Lysaker til en by som skal skape synergi mellom Oslo og Fornebu, og det eksisterer flere planer for området med attraktive spisesteder og butikktilbud.

Standard

Fasaden er endret til en fin mørk grå farge som gir bygget en moderne fremtoning. Inngangspartiet har en flott glassfasade som har fått ny dekorativ belysning som bevarer byggets sjarm når mørket senker seg. Ny kantine er på plass og kan brukes som event-lokale utenom lunsjtiden. Kantinen er plassert slik at man kan benytte seg av den grønne lungen i bakgården. Her er det en flott plass for å nyte naturen, og man vil kunne benytte seg av et unikt utendørs møterom i hagen med varme og strøm. Her er det rom for at tanker kan vokse og idéer kan flyte fritt i behagelige omgivelser. 

I byggets personalrestaurant - "Spire" - kan man arrangere eventer i samme bygg som der man har lokaler. Rett utenfor glassdørene har du områdets flotteste event-sone. Produktlanseringer, foredrag, middager eller fester, her kan små intime lounge-grupper arrangeres med lys og lykter eller langbord med hvite duker og blanke glass.

Innhold

I GROW får man flotte og moderne kontorlokaler tilpasset etter leietakers ønske. Den buede bygningskroppen slipper inn mye lys, skaper en god intern kommunikasjon og man får plass opp imot ca. 40-50 arbeidsplasser. Hver fløy er på ca 600 m². Fløyene kan fint kombineres med mellompartiet, som vil kunne fungere som sosial sone, velkomstareal eller resepsjon.

På en etasje kan man leie samlet ca 600, 1 200 eler 1 800 kvm.

Lokalene passer meget godt for åpent kontorlandskap, men også godt egnet for en kombinert løsning med cellekontor og åpent kontorlandskap. 

Helse og trening på GROW er mer enn det obligatoriske treningsrommet. Her kommer et fullspekket treningssenter med utstyr fra øverste hylle. I tillegg tilrettelegges det for at leietakerne vil kunne tilby sine ansatte jevnlig tilstedeværelse av høyt kompetent personell innenfor trening og fysioterapi som tilbyr individuell oppfølging, skreddersydde treningsgrupper og fysikalsk behandling. Her kan man også benytte seg av sin helseforsikring hos behandlerne dersom man har dette. Akkurat når det passer deg og bedriften din best! Som en gave til leietakerne i bygget så vil alle ansatte få én gratis individuell treningstime med husets personlige trenere. Vi trenes på Grow!

VELKOMMEN TIL VISNING I "GROW" OG LA DEG BLI INSPIRERT TIL EN NY ARBEIDSPLASS!


Se på byggets hjemmeside: www.grow1-3.no

 

Kontaktperson