Kokstadflaten 36, Kokstad

Type lokale Kontor
Størrelse 300 - 1750 kvm
Adresse Kokstadflaten 36, 5257 Kokstad
Overtakelse Ledig

Beskrivelse

Velkommen til Kokstadflaten 36, en helt ny næringseiendom med gjennomgående solide kvaliteter og strategisk beliggenhet. Vi har ledige kontorer for miljøbevisste leietakere som ønsker moderne og fleksible kontorlokaler.

Bygget har butikklokaler i første etasje og fleksible kontorarealer i byggets to øverste etasjer.  Både andre og tredje etasje er nå klare for leietakertilpasninger. Foruten kontor -og fellesareal, består av disse av kontorlandskap, møterom, auditorium, squash-hall og felles spiserom med kjøkken. 

Dette er meget attraktive og moderne lokaler med kort vei til bybanen og Flesland. 

Auditorium i 2.etasje har plass til 72 personer. Her finner man også romslig spiserom med kjøkken for bygget med utgang til skjermet uteplass/takterrasse. Det er parkering på eiendommen og egen sykkelparkering under tak.

LEDIGE AREALER:

2.ETG - 575 KVM, I TILLEGG KOMMER FLOTTE FELLESAREALER.

3.ETG - 1600 KVM , DETTE UTGJØR HELE 3.ETASJE.

Ta kontakt med megler for mer detaljer i prospekt og visning!

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis

Adkomst

Eiendommen har adkomst via bilvei fra Flyplassvegen eller Kokstadveien og RV555.  Enkelt tilkomst med Bybanen både fra Flesland og Bergen sentrum. Bybanen er rett ved siden av og det er få minutters gange fra nærmeste bybanestopp. Nærings-og bomområdene i Bergen Sør er i rask og positiv utvikling. Områdets transportnett har og er i rivende utvikling, bybanen er allerede på plass, Ringveg veg er på plass, en ny flyplass i utvikling og en ny E39 som både åpner veien sørover og gir en god trafikkavvikling i området rundt Lagunen.

Beliggenhet

Kokstadflaten 36 har en god beliggenhet med kort vei til både Flesland og bybanen. Kun få minutters gange (300m) fra bybanestoppet Kokstadflaten. 

Standard

Eiendommen er bygget etter TEK 10, og er et topp moderne A-klasse miljøbygg. Bygget har vannbåren varme i alle rom. Lave energiutgifter - varme og kjøling hentes fra geovarmeanlegg. Det er innebygget solskjerming i vinduene. 

Kontorarealene er fleksible i forhold til utforming med åpent landskap eller cellekontor. Bygget er helt nytt og det er store muligheter for innredning etter eget ønske og behov. Bygget er universelt tilrettelagt.

Det er i dag kjøkken med spiserom og utgang til romslig vestvendt terrasse, for den rette leietakeren er det også mulighet for å utvikle en egen kantine løsning i bygget.

Innhold

Lokalene innredes etter leietakers ønske. Huseier er fleksibel på tilpasninger til leietaker.

Kontaktperson