Dråpen 9, Drammen

Type lokale Produksjon, Industri, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje, Parkering
Størrelse 3500 - 15000 kvm
Adresse Dråpen 9, 3036 Drammen

Beskrivelse

Vi har et fantastisk prosjekt i Dråpen 9, med en profilert beliggenhet langs E18 rett sør for Drammen i Kobbervikdalen. Her har man mulighet til å få et topp moderne og arealeffektivt bygg for en bruker som ønsker å skape sin egen identitet. Her vil brukeren få være med å bestemme utforming og tilpasse bygg i hht den bruk og de krav leietaker har. Utbygging i Dråpen 9 vil være i hht Tek 17 forskriften. Eiendommen har umiddelbar nærhet til av - og påkjøringen til E18 i begge retninger, noe som gir en flott eksponering mot de som kjører forbi på E18.

Det er en flat og fleksibel tomt som kan utnyttes til det fulle og passer godt for plasskrevende bedrifter innenfor industri/produksjon, lager og logistikk.

Eiendommen er regulert til kontor/lager/industri/produksjon/service/verksted

Prosjektets eier er en solid og profesjonell utleier som har stor kompetanse med oppføring av nybygg, og som vil sikre trygghet gjennom hele prosessen.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport

Adkomst

Eiendommen har tilnærmet direkte adkomst fra E18 i begge retninger ved Eikkrysset. 

Beliggenhet

Kun noen få minutter sør for Drammen finner man Dråpen 9. Drammen er en av de raskest voksende byregionene i Norge. Her bor det ca. 70 000 innbyggere og byen er regionhovedstad for et område med 160 000 innbyggere, Drammen er blant de største byene i landet. 

Eiendommen ligger slik til at brukeren kan dekke store deler av Østlandet fra denne beliggenheten. Eiendommen har en sentral beliggenhet med umiddelbar nærhet til Eikkrysset.

Kjøretid med bil:

Drammen ca. 6 min

Oslo ca. 33 min

Oslo Havn ca. 39 min

Kongsberg ca 40 min

Tønsberg 40 min

Larvik 60 min

Moss 74 min

Kobbervikdalen næringsområdet er et etablert området med flere aktører som i hovedsak driver innen handel, industri, lager og kontor. Blant annet finner man Volvo Trucks, MAN, Scandic, ADDA og Byggkjemi. Nærmeste nabo til Dråpen 9 er Kiwi, Erling Sande AS, Byggmax og Byggern.

Standard

- Ca. 7 meter fri takhøyde

- Profileringsmulighet mot E18

- Skreddersøm etter behov / ønsker

- Tek 17 standard

 

Kontaktperson

Martin Johannessen +47 916 08 466