Sandakerveien 114 A, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 89 kvm
Adresse Sandakerveien 114 A, 0484 Oslo
Overtakelse 01.07.2019

Beskrivelse

Vi har for utleie ca 89 m² i eiendommens u-etasje. Lokalet er effektivt, åpent og lyst, og har en god planløsning. Man beregner at ny leietaker kan flytte rett inn.

Sandakerveien 114 A ligger meget sentralt til midt mellom Nydalen og Storo. Eiendommen fremstår som representativ med en ny, flott fasade med mange moderne elementer. Både utearealet og inngangspartiet er nylig oppgradert – noe som er med på å gi besøkende et meget godt førsteinntrykk. 

Eiendommen tilbyr sykkelparkering og garderober med dusj og tørkeskap.

 

OM NYDALEN

Nydalen har vokst til å bli et av Oslos største forretningsområder med flere store etablerte bedrifter. I dag fremstår Nydalen som en moderne bydel, og det er ca. 30 000 mennesker som jobber, bor og studerer her. Her finnes et utvalg av bedrifter innenfor mange ulike bransjer, herunder blant annet media, IT, og teknologi. Kjente bedrifter som er i Nydalen er: Handelshøyskolen BI, Agresso, TV Norge, PST, Statnett, Get, Regus Kontorhotell, Telia, TATA, Resonans, Radisson Blu, Riksteatret, Basefarm, Novartis, Elkjøps hovedkontor og Oslo Kemnerkontor - for å nevne noen. Beliggenheten gir kort avstand til Nydalens spennende serveringstilbud og butikker. Torgbygget ble ferdig totalrehabilitert i september 2016 med følgende servicetilbud: Salateriet, Xeast, Cosmetique, Narvesen, Apotek 1, Vinmonopolet, What'soup, Baker Hansen, Godt Brød, Auster Frisør, Dentalia, Joe & The Juice, Nydalen Blomster og Coop Mega.

 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning

Adkomst

Det er kort vei til Nydalen, enten du kommer med bane, buss eller bil. Kollektivtransporten er godt utbygd med hyppige avganger. Kjører du bil har Ring 3 avkjøringer i begge ender av Nydalen, og vel fremme er det gode parkeringsmuligheter.

Nydalen T-banestasjon ligger sentralt plassert, ca 3 minutters gange fra Sandakerveien 114. Det er 24 avganger hver time, med 9 minutter til Majorstuen og 11 minutter til både Nationaltheatret og Jernbanetorget. Buss 30 og 37 stopper like utenfor eiendommen, og er begge blant de mest brukte busslinjene i Oslo. Flybussen stopper i Nydalen, og går direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen.  Ønsker du å sykle til jobben er det gode stier og veier til Nydalen, og vel fremme i Sandakerveien 114 finner du gode dusj- og garderobefasiliteter. 

Q-Park parkering på utsiden. Faste p-plasser kan leies i nærliggende p-hus.

Beliggenhet

Nydalen ligger i naturskjønne omgivelser. Her skaper Akerselva et frodig kulturlandskap midt blant kontorbygg og boliger, og etter at den ble renset opp og rehabilitert for mer enn 20 år siden har både ørret og laks vendt tilbake til elven. Det samme har barn og voksne som i dag bruker elven som en populær badeplass. Nærheten til marka gjør det enkelt å dyrke både sykkel- og skiinteresse. 

Spennende restaurant- og servicekonsepter er på plass, og det er liv i Nydalen hele døgnet. Sandakerveien 114 ligger 3 min. gange fra Gullhaug Torg, som betegnes som selve hjertet i Nydalen. Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, ligger ca 3 minutters gange fra eiendommen. Her finnes ca 130 butikker, spisesteder og øvrig servicetilbud.

Standard

Lokalet ble pusset opp i 2015 og inngangspartiet i 2017.

Innhold

Lokalet er egnet for åpen kontorløsning og med lysinnslipp fra høytliggende vinduer. Standarden er normal god utførelse og lokalet består av:

-  åpent landskap for 4-6 personer
-  et stort møterom
-  mini-kjøkken 

Datakabling 6 E.

Mulighet for å leie lager. 

+

 

OM FORVALTER/GÅRDEIER - VIKA EIENDOMSFORVALTNING:

Vika Eiendomsforvaltning AS ble opprettet i 1996 av flere gårdeiere som ønsket å ha en leietakerfokusert forvaltning og oppfølging av egne eiendommer med profesjonelle forvaltere. Vika Eiendomsforvaltning AS består i dag av en administrasjon på 5 personer og forvalter ca. 110.000 kvm næringseiendom i sentrale deler av Oslo. Porteføljen omfatter 13 bygg, bl.a Hegdehaugsveien 31, Dronning Mauds gate 10 og 11, Kirkegata 15, Klingenberggaten 5 og 7, Parkveien 61, Frognerveien 22 og Sandakerveien 114 A og B.

Les mer på www.vika-eiendom.no

Kontaktperson