Widerøeveien 5, Fornebu

Type lokale Kontor, Andre
Størrelse 20 m2
Adresse Widerøeveien 5, 1360 Fornebu
Overtakelse Omgående

Beskrivelse

Fornebuporten Helsehus åpnet juni 2018.

Mer enn 15 helseaktører har allerede flyttet inn i de nyrenoverte og moderne lokalene. Helsehuset har per i dag (juli) kun et par ledige enkeltkontorer (ca. 20 kvm), samt lokaler tilpasset fastlegekontor hvor vi søker leietakere.

Eksisterende helseaktører i Helsehuset er orientert innenfor fysisk og psykisk helse, som reflekterer gårdeiers konsept for Helsehuset. Vi søker særskilt leietakere som passer inn i Helsehusets konsept, og som fortrinnsvis supplerer det eksisterende tilbudet til de etablerte aktørene i Helsehuset.

For mer informasjon om Helsehuset og de eksisterende leietakerne se www.fornebuportenhelsehus.no

Fornebuporten Helsehus er lokalisert i 3. etasje på Bilia-bygget (Widerøeveien 5). I Helsehuset er det totalt 23 kontorer og behandlingsrom til utleie for helseaktører. I tillegg er det etablert felles innbydende venterom for pasienter, felles trimrom til behandling / opptrening (65 kvm), felles garderobe, tekjøkken og møterom. I bygget er det også dusjfasiliteter, samt bemannet valgfri kantineordning.

Fornebuporten Helsehus har god adkomst og parkeringsdekning. Det er gratis gjesteparkering (90 min) for besøkende til Helsehuse.

Fornebuporten Helsehus tilbyr:

 

- Et positivt og tverrfaglig miljø med en rekke samlokaliserte helseaktører.

- Tilgang til eget kontor (c. 20 kvm), alternativt lokaler til fastlegevirksomhet

- Innbydende og praktiske fellesareal

- Gjesteparkering (90 min gratis)

- Heis (ny 2018)

- Aircondition / ventilasjon

- Trimrom / behandlingsrom

- Kantine

- Apotek (50m)

Gårdeier er særskilt interessert i å komme i kontakt med følgende helseaktører:

- Spesialistpraktiserende leger (utvalgte fagområder, avtalespesialister og private)

- Fastleger som ønsker å starte «Fastlegene på Fornebuporten».

      Legekontor er dimensjonert med kapasitet inntil 5 fastleger (m/ behandlingsrom, laboratorium, pasient wc og separat luke / resepsjon).

- Fotterapeut

- Jordmor

- Fysioterapeuter og kiropraktorer med refusjonsordning

- Ergoterapeuter

 

Vil du ta del i satsningen på Fornebu?

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Helsehuset er sentralt plassert ved innfarten til Fornebu. Det er enkel adkomst til Helsehuset med stor (gjeste-)parkering på eiendommen og busstopp direkte utenfor inngangsdøren med inntil 40 avganger i timen.

Helsehuset er lokalisert i byggets 3. etasje og det er heis ved inngangsdør med kort avstand til venterom. Det er planlagt T-banestasjon på Fornebuporten (100m fra Helsebygget) med forventet ferdigstillelse 2025.

Beliggenhet

Helsehuset ligger på området Fornebuporten, som er sentralt plassert ved innfarten til Fornebu. Telenor Arena og Akerkvartalet er nærmeste nabo. Kjøreavstand til Lysaker og Skøyen er hhv 2 og 5 minutter. På Fornebuporten har Aker-konsernet etablert sitt hovedkontor med mer enn 2 000 arbeidsplasser. I tillegg finner man her stor dagligvare (Kiwi), spesialistlegesenter (Moloklinikken), apotek, treningssenter (Lifestyle Gym), restaurant, cafe og bar. På Fornebuporten er det også oppført 450 boliger. Fornebuporten er fortsatt under utvikling med ambisiøse planer om ytterligere oppføring av boliger, kontor og handel i fremtiden.

Standard

Widerøeveien 5 fremstår som et moderne bygg med gode muligheter for tilrettelegging for de enkelte leietakerne. Det er god ventilasjonskapasitet i bygget,  og bruk av glass i taket ved atrium slipper inn god med lys. Bygget har fjernvarme og det er fiber til bygget. Bygget driftes av Fornebuporten Drift AS.

Kontaktperson