Kokstadflaten 40, Kokstad

Type lokale Kontor, Serveringslokale, Kantine, Undervisning, Arrangement, Andre
Størrelse 200 - 550 kvm
Adresse Kokstadflaten 40, 5257 Kokstad
Overtakelse Ledig

Beskrivelse

Vi har to ledige lokaler i Kokstadflaten 40 på bakkeplan med attraktiv beliggenhet langs bybanen og inn mot hovedfartsåren til Flesland.

Den ene lokalet er på ca. 200 kvm og har egen inngang. Lokalet inneholder kontorlandskap, cellekontorer, spesierom med kjøkken, lager og toalett. Lokalet er nyoppuset og egner seg som kontor, helse/behandling og lignende type drift. 

Det andre lokalet er på ca. 350 kvm, også med egen inngang og inneholder cellekontorer, møterom, bad/toalett, garderober, kopi-rom og teknisk/datarom. Cellekontorene er fra 9-12 kvm, med lettvegger som gjør det lett og endre planløsningen. Møterommene er på henholdsvis 10 kvm og 23 kvm. Både dame og herregarderobe med toalett og dusj. 

Se PDF for plantegning på lokalene.

 

Adkomst

Det er veldig lett adkomst med bybanen med kort vei til eiendommen. Med bil fra Bergen sentrum eller Flesland er det avkjøring fra Flyplassvegen inn på Kokstadveien og videre inn på Kokstadflaten. Det godt med parkering på eiendommen.

Beliggenhet

Meget god beliggenhet tett på bybanen med kun få minutters gange fra bybanestoppet og kort vei til Flesland. Det er også et godt busstilbud like ved.

Området er veldig spennende med god utvikling av nye næringsområder tett på Flesland. 

Kontaktperson