Widerøeveien 1, Fornebu

Type lokale Kontor
Størrelse 300 - 3000 kvm
Adresse Widerøeveien 1, 1360 Fornebu

Beskrivelse

Lei fine arealer i Widerøeveien 1 og få med gratis billetter til alle arrangementer på Telenor Arena! Les mer i bunnen av annonsen.

====================================================

 

Det er lett å finne gode argumenter for å etablere sin virksomhet i Widerøeveien 1 (sydsiden av Telenor Arena). Gangavstand til de store industrielle motorene i norsk næringsliv er selvfølgelig den viktigste, men for de som setter pris på å være  der det skjer  er det vanskelig å finne et flottere sted enn Telenor Arena: Norges storstue for de største konserter og idrettsbegivenheter. Det er også en unik mulighet til å profilere eget firma på fasaden av dette kjente bygget.

Rett i nærheten finner du flere restauranter, idrettsanlegg, svømmehall, parker, treningssentre, museer, strender og ikke minst kjempeflotte gang- og sykkelveier rundt om på Fornebu. Fornebu kjøpesenter sto ferdig høsten 2014 på 25.000 kvm som rommer 80 butikker og spisesteder. I Akerkvartalet like ved, finner man flere tilbud i nærmiljøet, med apotek, dagligvarebutikk, blomsterbutikk - og restauranten THE LOCAL. 

Telenor Arena tiltrekker seg de største navnene i underholdningsbransjen i Norge; The Rolling Stones, Roger Waters, Madonna blant mange flere, artister som ellers ikke ville lagt turen til Norge. Omgivelsene rundt Widerøeveien 1 gir gode muligheter både før, etter og i jobbtid. Alt av servicetilbud gjør at arbeidsdagen byr på så veldig mye mer enn bare jobb.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Det er gode busstilbudet til og fra Fornebu, som et svært godt alternativ til egen bil. Buss 31 fra Grorud, Ammerud og Tonsenhagen via Oslo Sentrum og Lysaker til Fornebu og Snarøya har hyppige avganger fra halv seks om morgenen til over midnatt. Lysaker stasjon betjenes av Flytoget, lokaltog og busser fra alle retninger. Mellom Lysaker og Widerøeveien 1 er det kun 15 minutters gange i landlige omgivelser. Et godt alternativ til bussen på pene dager og for mange den beste måten å starte arbeidsdagen på! I 2016 ble det også etablert bysykler på Fornebu.

 

Beliggenhet

Widerøeveien 1 har en meget sentral beliggenhet på Fornebu, godt synlig og med nærhet til en rekke servicetilbud i nærområdet. Fornebu er et veletablert kontor- og kulturkluster, og mange av Norges største selskaper har sine hovedkontorer her. Det er rikelig med service tilbud til leietakere og et internasjonalt miljø.

 

Innhold

Leietid er til maksimum 31.12.2021. Vi tilbyr derfor meget fornuftige leiebetingelser på lokalene, ved at lokalene leies slik de står. Dog kan enklere tilpasninger vurderes.

Vi har ulike størrelser og layout på flere kontorløsninger - fra ca 311 - 2253 kvm. De fleste areal er i åpent landskap, men noen har også cellekontorer. 

Noen arealstørrelser er (vi har stor mulighet for å tilpasse dette ytterligere): 

- 4. etasje - 472 kvm BTA 
- 5. etasje - 575 kvm BTA 
- 6. etasje - 311 og 440 kvm BTA, kan slås sammen til 751 kvm BTA 
- 6. etasje - 938 kvm BTA 
- 7. etasje - 1315 kvm BTA (kan slås sammen med 6. etasje, samlet blir da 2253 kvm BTA)

Kun 5,5% fellesarealpåslag - meget arealeffektivt!

Det er kantine i bygget.

======================VELKOMMEN TIL VISNING!======================


DRA FORDELENE AV Å LEIE I TELENOR ARENA


Som ny leietaker vil du få:- gratis billetter til alle arrangementene- en billett pr 150 kvm leid, min 2 billetter pr arrangement- forkjøpsrett til arrangementsbilletter- rabatter på Premiumbilletter / losjer med inntil 25%- tilbud om å være med på Telenor Arenas arrangementer mot kunder, partnere, mm. Andre pakkeløsninger kan vurderes etter ønsker.

Kontaktperson