Øvre Vollgate 6, Oslo

Type lokale Kontor
Størrelse 425 m2
Adresse Øvre Vollgate 6, 0158 Oslo
Overtakelse

Beskrivelse

Ønsker du lokaler som kombinerer det moderne sammen med det historiske? Da har din bedrift mulighet i Andvord-kvartalet!

Andvord-kvartalet fremstår med et moderne uttrykk etter en totalrehabilitering i 2009. Alle tekniske anlegg ble skiftet ut og fasadene bygget om med glassfelt. Dette er et arealeffektivt bygg med store og lyse etasjeflater. Med to innganger til bygget, lar etasjene seg enkelt dele for å tilfredsstille arealbehovet til både store og mindre brukere. 

Gangavstand til alt man trenger innen offentlig transport, samt det beste av byens handels- og servicetilbud rett rundt hjørnet. 

Med sin beliggenhet øverst i Kvadraturen er det kort vei til byens pulserende liv med bl.a. Christiania Torv kun to minutters spasertur fra lokalet.

 

Se link til prospekt på høyre side.

De ledige arealene er:

- 2. etasje - 425 kvm 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Til Andvord-kvartalet kommer man lett fra Nationaltheateret, Stortinget, Rådshusplassen, Aker Brygge (båt fra Asker, Lysaker og Nesodden), Karl Johans gate og Oslo S. Enkel adkomst uansett hvor man kommer fra!

Det kan tilbys parkeringsplasser i eiendommen. I tillegg er det parkometerparkering i gaten som gjør det enkelt for kunder/ besøkende å parkere, samt nærliggende parkeringshus.

Beliggenhet

Eiendommen er plassert midt i Festningskvartalet, mellom Stortinget og Akershus Festning. Kort gangavstand til alt av offentlig kommunikasjon, som trikk, buss, tog og båt. Det er ca 7 min gange til Norges største trafikknutepunkt (Oslo S), og kommer man med båt (Nesodden, Asker eller Lysaker) er det kun ca 3 minutters gange.

Bygget har både fasade og inngang mot Øvre og Nedre Vollgate.

Kommunen og gårdeiere i nærområdet har i løpet av de siste årene oppgradert området betydelig, med oppgraderte fasader, ny belegningsten og belysning i gatene. 

Kjente restauranter i nærheten er Brasserie Hansken, Gamle Rådhus, Festningen Restaurant, Cafe Skansen og Kafe Celsius. 

First Hotel Grims Grenka er 3 minutters gange fra bygget.

Standard

Bygget ble nylig totalrehabilitert med moderne glassfasader og nye tekniske anlegg (2009). 

De store vindusflatene gir lyse og hyggelige arealer. 

Vegg i vegg finner man byggets kantine - et areal som også fungerer som byggets sosiale sone med kaffetilbud. Her finnes også et stort møterom som er for byggets brukere.

I sokkeletasjen tilbys sykkelparkering og parkeringsplasser for bil.

Bygget tilfredstiller fremtidens miljø- og energikrav. Det ble oppgradert med ny ventilasjon og elektro, herunder VAV-styring av luft, bevegelsesstyring av lyskilder samt fjernvarme basert på gjenvunnet energi.

Dusj i lokalet.

--> muligheter for tilgang til trimrom/garderobe i nabobygget

Innhold

Lokalet er i dag innredet for kontorlandskap med møterom, stille- /cellekontor og minikjøkken i midtkjernen. Lokalet er meget effektivt og egner seg for inntil ca 28 ansatte. Det er mulig å innrede noen cellekontorer, men lokalet er mest egnet for åpent landskap.

Lokalene og bygget ble totalrehabilitert i 2009, og kan flyttes rett inn (noen mindere tilpasninger må gjøres). 

Alternativt kan lokalene oppgraderes til nyere standard og annen utforming etter leietagers ønsker.

 

VELKOMMEN TIL VISNING!

Parkeringsplasser

2

Kontaktperson