Nye Vakås vei 14, Hvalstad

Type lokale Kontor
Størrelse 723 kvm
Adresse Nye Vakås vei 14, 1395 Hvalstad
Overtakelse Januar 2019

Beskrivelse

Vi har et kontorlokale på 723 m² for utleie i Nye Vakåsvei 14. Lokalet befinner seg i et moderne bygg fra 2011, med en pen arkitektonisk fremstilling, store glassfronter som gir mye godt lysinnslipp og gode arbeidsforhold. 

Når man entrer bygget, ankommer man et flott felles inngangsparti ved byggets hovedinngang. I første etasje finner man også et stort spiseområde/kantine med tilgang til felles terrasse for solfylte dager, og et felles møterom (felles kantine og resepsjon er per i dag ikke operativt, men kan åpnes etter øsnke fra byggets leietakere). 

Heisen eller trappen tar deg opp til 3. etasje hvor man videre entrer det ledige lokalet. Kontorarealet er smart bygd opp med fellesfunksjoner som møterom, lager og toalett i nærhet av inngangspartiet, og kontordelen lengre inn i lokalet. Kjøkkenet er plassert strategisk mellom mingleområdet/inngangspartiet og kontorområdet, noe som gir gode arbeidsforhold for kontorsonen. Det er også store glassvinduer i kontorsonen som gir rikelig med lys og utsikt ut mot Oslofjorden. 

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

E18 og avkjøringen for Holmen og Hvalstad er på utsiden av bygget, noe som gir en flott eksponering og meget enkel adkomst for dem som ankommer med bil. Det er et busstopp kun 2-3 minutter gange fra bygget, og nærmeste togstopp er Hvalstad togstasjon. 

Beliggenhet

Bygget i Nye Vakåsvei 14 ligger flott til på Hvalstad i Asker, i et cluster med andre kontorer og kombinasjonsbygg. Man har eksponeringsmuligheter på byggets fasade ut mot E18.

Innhold

Bygget er fra 2011 og leverer det som er ønskelig for en moderne kontorbruker. Det er god luftkapasitet inn i lokalene, og den tekniske standarden er lagt til rette for moderne kontorløsninger. 

Kontoret er i dag hovedsakelig innredet med cellekontorer, men grunnet byggets fleksibilitet kan man enkelt bygges om til åpnet kontorlandskap. 

Totalt har lokalet i dag ett møterom i cellekontorområdet som har plass til 8 stk, ett møterom med plass til 20+ personer, som er utstyrt med en follevegg som kan dele møterommet opp til to mindre møterom for 10 stk. og 8 stk. Det er 20 stk. cellekontoer, og et prosjektkontor med plass til 6 stk, som også kan benyttes til møterom. 

Det er egne toaletter, dusj, tørkeskap og lagerdel i lokalet

Kontaktperson