Solbråveien 11, Asker

Type lokale Kontor, Lager, Logistikk, Kombinasjonslokaler
Størrelse 10 - 600 kvm
Adresse Solbråveien 11, 1383 Asker

Beskrivelse

Er du eller selskapet ditt på utkikk etter nye kontorlokaler? Vi har for utleie lokaler i Solbråveiein 11 i Asker. Eiendommen har vært gjennom omfattende totalrenovering inne som ute, med bl.a. ny og inspirerende fasade. Her er det leietakeren som er i fokus, og man har mulighet til å leie lokaler fra enkelt cellekontor opp til større areal for flere ansatte. Det tilbys fleksibilit kontorsenter som passer godt for alle, fra gründere, selgere, konsulenter, advokater til selskaper som trenger et lokale for prosjektkonsulenter, pendlere eller satellittkontorer. Det er tilrettelagt fellesrom med gratis kaffe, kjøkken med hvitevarer, samt egne møterom. Alt tilrettelagt for å skape en effektiv og god arbeidsplass.  

Det er i dag flere solide selskaper som har etablert seg i dette bygget, herunder: Honeywell, GK Inneklima, Cosmenor, Vingmed, med flere.

Eiendommen tilbyr flott kantine hvor maten leveres fra "Annerledes personalrestauranter". I tilknytning til kantinen finnes det også her felles møterom.  Bygget huser også treningsrom med tilhørende dusj- og garderobemuligheter for leietakerne i bygget.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Adkomst

Solbråveien 11 har tilstrekkelig med parkeringsplasser og ligger i gangavstand fra Asker togstasjon, med fortau eller gangvei hele veien. Her stopper Flytoget samt lokal- og fjerntog. I tillegg går det flere busser fra Asker, både i retning Oslo og Drammen.
Det er kun 3 min gange fra Hagaløkka busstopp. 

Avstand med bil:
Drammen      Ca. 19 km eller 17 min
Lysaker:         Ca. 17 km eller 12 min
Oslo Sent.:    Ca. 25 km eller 25 min
Gardermoen: Ca 75 km eller 55 min

Beliggenhet

Eiendommen har flott beliggenhet vest for Asker sentrum ved inngangsportalen fra vest. Det er svært god profilering mot E18 og de 80.000 som kjører inn mot Asker, Bærum og Oslo hver eneste dag. Det er ca. 10-12 minutters gange til Asker stasjon. I Asker sentrum finner man alle servicefasiliteter som bank, post, shopping, treningssenter, kulturhus, gallerier, samt mer enn 25 serveringssteder.

Scandic Hotel Asker ligger ved togstasjonen. Hotellet ble nylig totalrehabilitert og fremstår som et moderne konferansehotell med 167 rom.

Standard

Den nylig gjennomførte og omfattende rehabiliteringen startet i 2015, og gjør at bygget fremstår som topp moderne med alle fasiliteter som forventes av dagens kontorbrukere.
Bygget har etter rehabilitering fått energimerke A, og tilfredsstiller Enovas krav til ”Lavenergistandard”.

Det er installert nytt, behovsstyrt ventilasjons- og lysstyringssystem som bidrar til vesentlig reduserte kostnader til oppvarming og lys.

Eiendommens fasade er strammet opp og nye vinduer og omramming gir bygget et tidsriktig preg. Bæringen ligger i yttervegg slik at kontorvegger kan plasseres nærsagt søylefritt i henhold til ønsket planløsning.

Lokalene er lyse og innbydende, og vender ut mot E18.

Gårdeiers visjon er å tilby små og mellomstore bedrifter lokaler med høy standard og gode fasiliteter til fornuftig pris.

Det er mulighet for å skreddersy arealer etter leietakernes ønsker og behov. 

Lokalene er arealeffektive med godt lysinnslipp, god belysning, flott sosial sone med en rehabilitert kjøkkensone (2019) og mulighet for å flytte rett inn. 

Mulighet for leie av lagerlokale på 200 m² på kjellerplan.

Kontaktperson

Martin Johannessen +47 916 08 466