Investment Management

Våre tjenester innen eiendomsinvesteringer og kapitalforvaltning gjør deg i stand til å vokse og utvide – både lokalt og globalt.

Vårt team fungerer som en lokal partner for internasjonale investorer, og hjelper til med å nå spesifikke investeringsmål ved å finne nye investeringsmuligheter og kjøre transaksjonsrelaterte prosesser. Etter transaksjonen overvåker vi eiendeler og optimerer verdier ved å organisere alle nødvendige tjenester, som eiendomsforvaltning og utleie.

Som et resultat av aktiv kapitalforvaltning og strategisk avhending kan du oppnå høyere fortjeneste for dine eiendomsinvesteringer.

Mange av våre kunder eier store porteføljer. Andre vurderer å gjøre en investering. Er du usikker på hvordan du bør forvalte din eiendom? Da har du kommet til riktig sted. Gjennom økonomiske sykluser sikrer vi at porteføljen din presterer.

  • Ett team – flere tjenester Vi tilbyr tjenester innen både eiendomsinvesteringer og kapitalforvaltning.
  • Stort nettverk Takket være god markedskunnskap og et stort nettverk i og utenfor Norge, kan vi være din partner gjennom hele investeringssyklusen.
  • #1 i Norden og Baltikum Med eksperter i hele Norden og Baltikum, gir vi deg de beste forutsetningene for å vokse lokalt og globalt.

Kontakt

Bilde av Max Barclay
Max Barclay Head of Investment Management +46 708 44 30 65