Referanser

Østensjøveien 27

Østensjøveien 27

Newsec har på vegne av NCC leid ut 3 000 kvm i Østensjøveien 27. Det er Gresvig som flyttet hit med sitt nye hovedkontor. Bygget er fra 2013 og er samlet på over 17 600 kvm.

Østensjøveien 27 ligger sentralt plassert på Bryn/Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3. Bygget ble ferdigstilt i desember 2013 og har en meget god eksponering mot Østensjøveien, som er planlagt som miljøgate av Oslo kommune.

Her får leietakere arbeidsplasser skapt for fremtiden i arealeffektive lokaler. Trivsel, effektivtet og fleksibilitet står i høysetet for bygget som møter morgendagens krav til en moderne arbeidsplass.

Østensjøveien 27 har en spektakulær arkitektur. Kontoretasjene er bygget opp omkring et stort åpent atrium med møterom som "henger" ut i det åpne arealet. Disse er med på å gi spenning og aktivitet til atriet. Atriet fungerer også som en møteplass og som sitteplasser for kantinen. Et flott møtesenter ligger i direkte tilknytning til kantinen. I lobbyen finnes en flott betjent kaffebar som er åpen både for byggets leietakere og andre besøkende.

Østensjøveien 27 ble sammen med tre andre bygg nominert i kategorien «Best Innovative Green Building» under MIPIM Awards på eiendoms- og byutviklingsmessen MIPIM i Cannes i mars 2014. Østensjøveien 27 var det eneste nordiske bygget som ble nominert i sin klasse.

  • Sammendrag 3000 kvm utleid i Østensjøveien 27
  • Sted Bryn/Helsfyr
  • Kunde NCC
  • Status 2018
  • Tjenester Utleie