Drengsrudbekken 5-11

Asker 

800-13800 kvm
Kontor

Om eiendommen

Beskrivelse

Nytt miljøriktig bygg med god, moderne og bærekraftig arkitektur.

Asker Genera er et bygg i Oxer Eiendom. Vår ambisjon med dette bygget er å tilføre energi til området, både ved å tiltrekke seg selskaper med ambisjoner, men også ved å være et bærekraftig bygg der god miljødesign ikke går på bekostning av god arkitektur. Gjennom å skape arealeffektive, fleksible og opplevelsesrike rom - i en bygningskropp tilpasset omgivelsene - leverer vi en helhet med stimulerende arbeidsplasser i toppklasse.

Asker Genera utgjør sammen med Asker Panorama en helhet der bygninger og landskap spiller sammen og danner Oslo-Drammen-aksens nye kvalitetsstandard. Vi har lagt vekt på at Asker Genera sin arkitektur, fellesfunksjoner og bygningsmessige kvaliteter skal appellere til et bredt spekter av leietakere innen en rekke ulike bransjer. Et bygg skal ha fornøyde brukere.

Et kontorbygg for fremtiden

• Et unikt signaturbygg skal bygges i Asker
• Bygget skal vise god miljødesign som ikke går på bekostning av god arkitektur
• 23.800 kvm BTA (ca 13.800 kvm kontor)
• Breeam sertifisering, Very Good
• Energiklasse B
• Planlagt byggestart 2017. Byggetid ca. 2 år
• Plass til 800 -1000 arbeidsplasser
• Flytog fra Asker stasjon, kun få minutter unna
• Shuttlebuss Asker stasjon – Asker Genera
• Nytt sykkelhotell i Asker sentrum

Arkitekten bak nybygget er Nordic – Office of Architecture

 

Lokalene/innhold

De to fløyene gir store muligheter for ulike leietakersammensettinger – hele etasjer i flere lameller, flere etasjer i én lamell, tre leietakere per etasje osv. Hovedinngangen som er plassert midt i atriet, selve hjertet i bygget, vil fungere som en hotell-lobby. Fasaden får en svært god eksponering mot E18, og tilpasser seg flott til terrenget og nabobygget Asker Panorama. Eiendommene deler flotte uteområder med bekk, dam og gode grøntarealer. Asker Genera blir et fullservicebygg med felles resepsjon med besøkssystem, kantine, kaffebar, møteromsfasiliteter, i tillegg til vaktmestertjenester. Vi har egen driftsavdeling og vaktmester. Det blir også lagt til rette for gode treningsfasiliteter med garderobe og dusjanlegg, sykkelparkering og shuttlebuss tur/retur Asker stasjon.

www.askergenera.no

Standard/tekniske opplysninger

Arkitektonisk konsept

To bygningskropper – én kjerne. Asker Genera blir et tydelig signalbygg for området med sine to sammenkoblede blokker på 6 og 7 etasjer som stråler ut av et felles atrium med flott overlys. Hver bygningskropp får store takterrasser med flotte solforhold og utsikt over Asker, Bærum, Oslo og Oslofjorden. Asker Genera utgjør til sammen ca. 23.800 kvm BTA med plass til mellom 800-1 000 arbeidsplasser. Hver kontoretasje består av 3 fløyer med et spennende atrium som gir svært gode lysforhold. Etasjene blir ca. 3.100 BTA kvm med muligheter for fleksibel oppdeling (ca. 1.550 + 800 + 800 kvm) I tillegg er det to underetasjer med parkering, varelevering og tekniske rom.

Byggestart er planlagt i 2017, med beregnet byggetid på ca. 2 år.

• Store åpne fellesområder
• Felles resepsjon med besøkssystem
• Kantine og kaffebar
• Hyggelige sosiale soner ute og inne
• Møterom
• Takterrasse med fantastisk utsikt
• Trenings- og garderobefasiliteter
• Shuttlebuss Asker stasjon - Asker Genera
• El-sykler
• Sykkelparkering
• Garasje

Profil

Et navn forplikter. Asker Genera er utledet av verbet ”å generere” som handler om å utvikle, skape og produsere. I utviklingen av identiteten har vi fokusert på å forene arkitektur og natur i et tidsriktig og klassisk uttrykk, med varighet for øye. Linjene i lamellene og de myke formene fra bygningen forenes i logoen. Øvrige visuelle elementer er utviklet for å få en særegen, og helhetlig visuell palett. Profilen skal brukes for å fremheve bygget og leietakerne, samtidig som den skal inngi tillit og understreke Oxer Eiendoms høye kvalitetsnivå og langsiktighet.

Adkomst

Tog fra Asker Stasjon Oslo S: 21 min. Drammen: 12 min. Gardermoen lufthavn OSL: 46 min.

Buss fra Drengsrudveien bussholdeplass Buss med avgang hvert 6. minutt. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Asker sentrum: 5 min. Drammen: 58 min.

Shuttlebuss t/r Asker Genera og Asker Stasjon Mellom kl. 07-09.00 og kl. 15-17.00 på hverdager

Flytog fra Asker Stasjon Sykkel- og gangsti fra Asker til Asker Genera.

Sykkel fra Asker Sentrum Ca. 8 minutter med sykkel fra Asker sentrum, med parkeringsmuligheter i bygget og sykkelhotellet i Asker sentrum.

Beliggenhet

Asker Genera får besøksadresse i 5-11, ved siden av Asker Panorama og ligger kun 12 minutters gange fra Asker sentrum. Bygget får en svært god profilering mot E18 og mot de 80 000 menneskene som kjører mellom Oslo og Drammen hver eneste dag. Bygget har en beliggenhet som gir enkel av og påkjøring til E 18, enkel tilgang til kollektivtrafikk, hyggelige opparbeidede sykkel- og gangstier til Asker sentrum og kort gangavstand til skog og mark. I området rundt Asker Genera finner man:  

Trekanten senter
Trekanten Senter er den naturlige møteplassen i Asker sentrum. Senteret fremstår som et moderne bysenter med ca 80 butikker, et bredt spekter av helsetilbud og 800 parkeringsplasser.

Scandic Hotel Asker
Scandic Hotel Asker er blitt et moderne konferansehotell med sentral beliggenhet rett ved Asker sentrum og Flytoget, og passer utmerket både for fritids- og forretningsreisende.

Asker sentrum
Asker sentrum fremstår som et “levende” sentrum med over 70 butikker/spisesteder og med et økende næringsliv i området. Høsten 2007 fikk Asker kommune “Bymiljøprisen” av Miljøverndepartementet. Asker Rådhus Asker kommunes administrative sentrum, oppført i 1963. Rådhuset er rikt utsmykket blant annet med malerier fra flere kjente kunstnere, deriblant maleriet Hvalstaddalen av Otto Valstad.

Asker kulturhus
Asker kulturhus består av 25 000 kvm over 6 etasjer og rommer en stor teater/konsertsal, to black box-saler, møterom, festsal, prøvesal, kino, bibliotek, galleri, ungdomsklubb med rusfri kafé, seniorsenter og flere spisesteder.

Fritid
Asker golfbane er en 18 hulls golfbane og ble åpnet i 1994. Banen har høstet mange lovord når det gjelder utfordringer, variasjon og naturopplevelser. Golfbanen er blitt en del av det vakre området Findsrud, Brendsrud og Hogstvannet. Asker golfklubb har også en trivelig restaurant med alle rettigheter, som kan avholde større og mindre arrangementer.

Badeplass
Asker kommune har flere flotte strender og badeplasser, både ved ferskvann og ved sjøen. Nærmeste fra Asker Genera er Hogstvann i nærheten av Asker golfklubb. Andre flotte badesteder finner du bl.a. ved idylliske Semsvannet, Hvalstrand med sine sandstrender og Sandungen.

Føyka idrettsanlegg Føyka idrettsanlegg i Asker sentrum drives av Asker skiklubb og Asker fotballklubb og er innfallsporten til Vestmarka. Her finner du friidrettsanlegg, fotballbaner, lysløype og sandvolleyballbane.

Risenga idrettspark
I Risenga idrettspark finner du Risenga svømmehall, Askerhallen, Leikvollhallen, Asker Tennishall (privat), Risenga kunstisbane og Risenga kunstgressbane.

 

Spesifikasjoner

Area:

800-13800 kvm

Type eiendom:

Kontor

By:

Asker

Adresse:

Drengsrudbekken 5-11

Byggeår:

contact-cover

Jan W. Roll

Min kontaktinformasjon

E-post: jr@newsec.no

Tlf: +47 905 33 369

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Drengsrudbekken 5-11 Asker

+47 905 33 369 jr@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Matin Johannessen

Min kontaktinformasjon

E-post: mj@newsec.no

Tlf: +47 916 08 466

Klikk her om du vil jeg skal ringe deg opp
Kontakt meg
Jeg kontakter deg
x

Kontakt meg

Drengsrudbekken 5-11 Asker

+47 916 08 466 mj@newsec.no

Jeg kontakter deg

Oppgi kontaktinformasjonen så kontakter jeg deg i løpet av 48 timer.Lignende ledige lokaler